Free songs
Schoonmaakdiensten

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de schoonmaaksector.

Aan de hand van uw wensen en de specificaties van het betreffende gebouw, stellen wij werkschema’s op. Deze schema’s zijn flexibel en in overleg in te vullen. Vervolgens stellen we een vaste medewerker aan die deze programma’s afwerkt. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden.
Wij leveren u de juiste middelen, materialen en de juiste mensen. Na het reinigen beschermen we desgewenst met een passend conserveringsmiddel de materialen tegen nieuwe vervuiling en/of verkleuringen.

Gevelreinigen en Vloerreinigingen

Onder gevelreiniging verstaan we het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling kunnen wij door middel van de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet. Aan de hand van uw type gevel en de soort vervuiling bepalen wij welke reinigingstechniek er gehanteerd dient te worden. Hierin maken we onderscheid tussen stoom cleanen, chemisch reinigen en stralen.

Door het intensieve gebruikt hebben vloeren ook intensief onderhoud nodig. Onder onderhoud wordt naast het dagelijks of periodiek bijhouden (stofzuigen, dweilen etc.) eveneens het groot onderhoud verstaan. Wij hebben alle vakkundigheid en techniek in huis om uw vloer goed te onderhouden en te behandelen, van houten vloeren tot tapijt of tegelvloeren.

Glasbewassing

Het wassen van glas is het werk van vakmensen. Zij weten hoe glas goed en efficiënt dient te worden gewassen. Wij werken met glazenwassers die net zo gemakkelijk met een ladder als met een hoogwerker omgaan. En uiteraard ook weten welke veiligheidsvoorschriften gelden.

“Uw gebouw in goede handen, schenk ons uw vertrouwen.”

Wat verstaan wij onder reguliere schoonmaak?
  • Het legen van afvalbakken en papierbakken
  • Het stofzuigen en moppen van gladde vloeren
  • Het afnemen van meubilair en dergelijke
  • Het verwijderen van vingertasten
  • Het verwijderen van spinraggen
  • Het reinigen van sanitair
  • Het schoonmaakonderhoud van pantry’s