Free songs
Timmerwerkzaamheden

U bent voor alle bouw-gerelateerde werkzaamheden bij ons aan het juiste adres.

U wilt uw huidige woning/bedrijfspand verbouwen of renoveren? Heeft u plannen voor een aanbouw of een geheel renovatie project? Van interieur (af)timmerwerk tot een nieuwe veranda of overkapping, van het verbouwen van uw badkamer tot complete verzorging en begeleiding van een renovatie project. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden.

Regelmatig onderhoud voorkomt dat er materiaal vervangen moeten worden en u op de langere termijn hoge kosten kunt voorkomen. Wij verzorgen al jarenlang het kleine onderhoud aan gebouwen en woningen. Onder klein onderhoud verstaan we de kleinere klussen in en rondom de woning of bedrijfspand.

Bouwen, Verbouwen en Renovatie

Wij denken met u mee en komen aan de hand van uw wensen altijd met passende oplossingen, van ruwe schets tot de daadwerkelijke oplevering. Een goede samenwerking met onder meer bekwame elektriciens, loodgieters en schilders zorgt voor een optimaal resultaat. In overleg stellen we een plan van aanpak en een bijbehorende offerte voor u op.

Bij een renovatie worden vakkundig verouderde delen vervangen. De diverse renovatie werkzaamheden voeren we dusdanig uit zodat u in de toekomst geen onnodige kosten hoeft te maken. Denk aan het vervangen van kozijnen of een dakkapel, het zelfstandig plaatsen van nieuwe kozijnen of dubbelglas en de isolatie van deuren, gevels en daken.

Wat zijn onze werkzaamheden?
  • Het vervangen van deuren/kozijnen
  • Hang- en sluitwerk
  • Schilderwerk
  • Tegelwerk
  • Aftimmerwerk